2017-08-28

Mi segítünk!

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy60% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára.

 

Milyen előnyökkel jár az Adobe Creative Cloud használata az oktatásban? 

2017-07-27

Még több minőségi tartalom, mesterséges intelligencia alapú keresés és PowerPoint integráció az Adobe Stock újdonságai között.

Az Adobe Stock 2015-ös megjelenése óta az Adobe a szolgáltatás tartalmát és a funkcionalitását egyaránt folyamatosan fejlesztette. Az Adobe Stock jelenleg már több mint 90 millió alkotást tartalmaz, köztük képeket, videókat, sablonfile-okat a különféle Adobe alkalmazásokhoz és 3D modelleket, melyek a Project Felix-ben (az Adobe egyszerűen használható 3D alkalmazásában) és a Photoshop CC-ben egyaránt felhasználhatóak.

2017-02-09

Kímélje meg pénztárcáját, még március előtt vegyen Adobe terméket.

 

Kedves Vásárló!

 

Ahogy minden világpiaci szereplő, az Adobe is rendszeresen átgondolja az árképzését, hivatkozva a változó valutaárfolyamokra. A tavalyi Brexit következtében az Adobe is arra kényszerült, hogy emelje az angol nyelvű szoftvereinek árát.

2014-01-30

Adobe Creative Cloud regisztrációs útmutató

cclogo2-410x400__1391096189_k2.jpgHogy működik a Cloud regisztrálása? Itt elolvashatsz egy segédletet, amit azért készítettünk, hogy segítsünk azoknak, akik Adobe új előfizetéses redszerében gondolkodnak. Még ha elsőre kicsit komplikáltnak is tűnik, gyakorlatban ez annál egyszerűbb! Otthonról, a géped elől elintézheted a teljes rendelési és licencelési folyamatot, ugyanúgy, ahogy majd későbbiekben a megújítást is! 


<< <   1 / 1   > >>

Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook