2017-08-28

Mi segítünk!

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy60% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára.

 

Milyen előnyökkel jár az Adobe Creative Cloud használata az oktatásban? 

2017-07-31

Intézd hivatalos ügyeidet online és írj alá a Wacom tábláddal.

2017-07-27

Még több minőségi tartalom, mesterséges intelligencia alapú keresés és PowerPoint integráció az Adobe Stock újdonságai között.

Az Adobe Stock 2015-ös megjelenése óta az Adobe a szolgáltatás tartalmát és a funkcionalitását egyaránt folyamatosan fejlesztette. Az Adobe Stock jelenleg már több mint 90 millió alkotást tartalmaz, köztük képeket, videókat, sablonfile-okat a különféle Adobe alkalmazásokhoz és 3D modelleket, melyek a Project Felix-ben (az Adobe egyszerűen használható 3D alkalmazásában) és a Photoshop CC-ben egyaránt felhasználhatóak.

2017-06-16

 

AutoCAD LT 2018 - precíz 2D rajzolás és dokumentálás
Az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hozhatsz létre pontos 2D rajzokat. Felgyorsíthatod a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerűsítésével és a gyakori feladatok automatizálásával.

2017-06-15

A Corel szoftverház - más nagy gyártóval szemben - nem vár Tőled semmiféle elköteleződést egy adott vásárlási konstrukció mellett, szabadon eldöntheted, hogy az adott terméket dobozosan, licenszként, vagy szoftverbérleti konstrukcióként kívánod megvásárolni.

2017-02-09

Kímélje meg pénztárcáját, még március előtt vegyen Adobe terméket.

 

Kedves Vásárló!

 

Ahogy minden világpiaci szereplő, az Adobe is rendszeresen átgondolja az árképzését, hivatkozva a változó valutaárfolyamokra. A tavalyi Brexit következtében az Adobe is arra kényszerült, hogy emelje az angol nyelvű szoftvereinek árát.

2017-02-02

Wacom Intuos Pro Medium Special Edition.

 

Ha szeretnél egy igazán elegáns megjelenésű és nagy tudású Wacom eszközt, akkor ragadd meg az alkalmat és szerezd be a népszerű "Wacom Intus Pro Special Edition" táblát. 

Miért éri meg ez most Neked?

Mert Tiéd lehet az Intuos Pro Special szériája a normál verzió áránál is kedvezőbb feltételekkel. 

2017-02-02

minden Wacom Intuos Medium táblához ajándékként egy eredeti Wacom táskát adunk!

 

Egy Wacom tábla tulajdonosaként igyekszünk az eszközre minél jobban ügyelni.

Nem elég, hogy óvjuk a leeséstől, porosodástól, foltoktól, utazáskor is igyekszünk rá hímes tojásként vigyázni.

Éppen ezért mostani ajánlatunk keretén belül minden Wacom Intuos Medium táblához ajándékként egy eredeti Wacom táskát adunk!

2016-12-29

Sajnos sokaknak gondot okoz, hogy a Wacom weboldala meglehetősen kusza módon kezeli az ajándékszoftverek kiosztását, így a letöltő kulcsok nem mindig és nem minden esetben jutnak el a vásárlókhoz. Van aki szóvá teszi ezt, van aki pedig nem, holott a szoftverek nem egy esetben nagy értékű, örökös változatok, kár volna veszni hagyni őket.

2016-12-13

Az új Wacom Intuos Pro Medium Special Edition (továbbiakban: Intuos Pro) digitális rajztábla azon művészek számára lett kifejlesztve, akik szeretnék megőrizni választási szabadságukat a mobil és az asztali megoldások között. Tökéletes méret fotó retusáláshoz és a rajzoláshoz.

2016-11-22

Áttekintés Újdonságok

A Photoshop CC programban az új funkciókhoz megjelenésüket követően azonnal hozzájuthat.

2016-11-11

Miért érdemes nálunk vásárolni a Synology NAS-szervert?

Mert a nálunk vásárolt Synology termékekhez regisztrációs kártyát adunk, amely 

hozzáférést biztosít az importőr által üzemeltetett MAGYAR NYELVŰ support oldalhoz és hazai fórumhoz.


<< <   1 / 4   > >>

Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook