Wacom ajándékszoftverek regisztrációja

A szoftverek letöltéséhez mindenekelőtt regisztrálni kell a megvásárolt táblát a https://eu-store.wacom.com oldalon. Ehhez egy Wacom Account szükséges, amit szintén itt lehet létrehozni.

Elsőként a bal felső satokban található “Sign In” gombra kell kattintani, majd a jobb oldalon található “Don’t have an account yet? Click Here” lehetőségre.

Itt lehet kitölteni a regisztrációs űrlapot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.1) Megjegyzendő, hogy lehetőség van Google és Facebook alapú azonosításra, de ez a bejelentkezési forma bizonyos esetekben (pl. ha többen használják ugyanazt a böngészőt különböző Google és Facebook azonosítókkal, vagy kevésbé népszerű böngészők alatt) nem működik jól, ezért ilyen esetekben mindenképpen manuális regisztráció szükséges.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.) Bejelentkezés után a “Sign In” felirat megváltozik, és a jobb felső sarokban található apró zászló ikon mellett (az angol nyelvhez ezt szükséges EU zászlóra állítani, különben az oldal német nyelvű) a kis emberke ikonra kattintva megjelenő menüben a REGISTER PRODUCT menüpontot szükséges választani.

 

3.) Itt a tábla adatait szükséges megadni. Amennyiben a termékhez tartozik SBD (Software Bundled Download) kulcs a gyári számon kívül azt is be kell írni. Régebbi táblákhoz még nem volt SBD kulcs, így azoknál azt nem szükséges megadni.

 

4.) A regisztráció elfogadása után levél érkezik a Wacomtól, és a MyLibrary menüpontban megjelenik a letölthető szoftver - és egyes esetekben a hozzá tartozó szériaszám is.

 

A folyamatban összesen két buktató van. Az első, hogy bizonyos esetekben a Wacom úgy azonosítja be a magyar IP-ket, mintha azok orosz gépektől származnának, és átirányítja a felhasználót egy második regisztrációs címre. Itt angol nyelven egy felirat figyelmezteti az oda tévedőt, hogy orosz területen jár, és a felirat alatt megjelenik egy link, mely már a helyes oldalra vezet vissza.

 

A második eltévedési lehetőség, a német nyelv, melyet a zászló ikonnal van lehetőség angolra állítani.

 

Néhány esetben gondot okoz a regisztráció során az is, hogy a felhasználók nem tudják, hogy hol található az SBD kulcs. Ezt többnyire a dobozon lehet megtalálni, korábbi modellek esetén pedig a CD tokon érhető el. A Wacom a termékregisztráció során a terméknek megfelelően próbál segíteni, így a regisztrációs folyamatnál érdemes a feliratok melletti kis kék "?" ikonokra kattintva informálódni a további lépésekről.

 

Amennyiben a regisztráció mégsem volna sikeres, support szolgáltatásunk várja az e-maileket, az info@grafikaiszoftver.hu e-mail címen.

 

forrás: szoftver.hu

 


Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook