Fontoló Stúdió

A cégrõl röviden:

Stúdiónk 2001 óta tart tanfolyamokat jól képzett, szakmailag elismert, neves tanárokkal, egyedi oktatást és szakmai konzultációt vállalva a számítástechnika számos témakörében, a kiadványszerkesztés alapjaitól a digitális képfeldolgozásig.

Minõség:

A Fontoló Stúdió 2009-ben megkapta a HIVATALOS ADOBE OKTATÓKÖZPONT (Adobe Authorised Training Centre) minõsítést, ezért nálunk az Adobe által minõsített oktatók (ACI) dolgoznak. 16 éves szakmai és oktatási tapasztalattal a hátunk mögött, 4–8 fõs, kis csoportokban oktatunk.Tananyagunkat folyamatosan, változtatjuk, bõvítjük. A stúdió vezetõje, Jakab Zsolt Magyarországon elsõként érdemelte ki az Adobe ACE (Adobe Certified Expert) minõsítését.

Megbízhatóság:

Képzési programunk államilag akkreditált, a tanfolyamaink elvégzését oklevéllel igazoljuk és teljes körû on-line konzultációs lehetõséget biztosítunk a tanfolyam után is. Jöjjön el nyílt napunkra, amikor betekinthet egy már futó tanfolyamunkba! Így megismerheti az oktatót, a helyszínt és a jó hangulatú órákat, mielõtt döntene.

Érték:

Akkreditált tanfolyamainkon nem kell áfá-t fizetnie és a tanfolyami díjon felül nincs semmilyen más kötelezõ költség. A legtöbb tanfolyamunk mellé kedvezményes tankönyvet biztosítunk, visszatérõ hallgatóink pedig különféle kedvezményekben részesülnek.

Rugalmasság:

Már akár 4 fõ jelentkezése esetén elindítjuk a tanfolyamainkat, emellett megfelelõ érdeklõdés esetén vállalunk egyedi tematikájú, idõbeosztású, illetve kihelyezett tanfolyamokat is.

Célunk az, hogy az oktatás színvonala az információs társadalom megnövekedett igényeinek is megfeleljen, és hogy hallgatóink valóban elsajátítsák és önállóan is magas szinten tudják használni az általunk oktatott programokat.

Partnereink:

Johnson&Johnson, Sanoma Budapest, IDG Hungary, IBM Magyarország, MÚOSZ, AGFA Magyarország, Akadémiai kiadó, Általános Vállalkozási Fõiskola, ComputerBooks, Electrolux, Élet és irodalom, Ernst&Young, Herendi Procelánmanufaktúra, Ifjúsági és Sportminisztérium, Magyar Fényképész Ipartestület Magyar Igazságügyi Szakértõi Kamara, Magyar Iparjogvédelmi és Szerzõi Jogi Egyesület, Magyar Szabadalmi Hivatal, Porsche Hungária, Ricoh Magyarország, Tótfalusi Kis Miklós Nyomdaipari Szakközépiskola, Westel 

Általános információk:

Cím: 1146 Budapest, Thököly út 91.

Telefon: 061 3536415061 3536415

Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook