CorelDRAW Graphics Suite X7

A CorelDRAW Graphics Suite X7-ben minden olyan eszköz megtalálható, amellyel
tökéletesítheted a vizuális kommunikációdat.

 

A csomagban található szoftverek segítségével gyakorlatilag bármilyen grafikai feladat megoldható, akár vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről beszélünk. Legyen az flash animáció, web grafika vagy arculattervezés,  a CorelDRAW Graphics Suite X7-el minden lehetséges. Emellett rengeteg oktatóanyag és egyéb tartalom van segítségedre a megvalósításhoz.

 

 

 

 

 

 

De nézzük, mik az újdonságok:

 

Új kezelőfelület:  Igen, áttervezett, megújult eszköztár áll a rendelkezésedre a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében. Ezen kívül - természetesen - elérhető közelségben maradt a régi kezelőfelület, ha a megszokotthoz ragaszkodnál.

64 bites támogatás: szintén újdonság a 64 bites támogatás, amely sokkal hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé nagyméretű képek és file-ok esetén.

Tartalomkezelő (Corel CONNECT): az új átlátható Corel CONNECT mellett megszűnik a hosszas keresgélés! Beépített keresőjével egyszerűen rálelhetsz a keresett objektumra vagy képre esetleg fontkészletre, de kereshetsz akár a Flickr, a Fotolia vagy a iStockPhoto tartalmai között is,vagy egy általad megadott weboldal tartalmai is kereshetővé válnak.

Bár nem újdonság, fontos tulajdonság a továbbra is igen hatékony OpenType támogatás: Nem lehet probléma a ligatúra, vagy bármilyen ékezetes karakter kezelése.

A bővített funkciójú fill engine-el a bitmap és a vektor alapú kitöltési minták is könnyen kezelhetővé válnak.

 

 

 

 

További újdonság a Color Harmonies. Ezzel az új eszközzel a különböző színeket csoportosan is módosíthatod, ezzel sajátos színkeverést hozva létre. Ez az eszköz arra is jó, hogy egyes színeket és árnyalatokat kielemezve, egységesebb paletták készítéséhez segítse a felhasználót.

A  CorelDRAW óriási előnye még a kompatibilitás. Több, mint 100 standard formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is beleértve.

Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

Új nyomásérzékeny Liquid eszközök (Smear, Attract, Repel és Twirl), vagy a kamera effektek (Bokeh blur, Colorize, Sepia és Time Machine) speciális effektusokként segítik a munkádat.

 

 

 

 

 

Az új verzióhoz hozzátartoznak a Sablonok vagy a tréning anyagok. Nagy segítséget jelent a 350 professzionális sablon, valamint egyéb dizájn elem. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréninganyagot, videót és tippet tartalmaz, mely mindig a rendelkezésedre áll.

A fentiek mellett 1000 professzionális betűkészlet, 10.000 prémium clipart, 350 sablon és 800 keret is a csomag része.

A rajzban hagyományosan erős Corel ezúttal sem hagyja cserben a grafikusokat. A megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel könnyebbé válik a tervezés. A CorelDRAW  felismeri a toll dőlésszögét és a tartását is.

Új fotó effektusok állnak készen a képszerkesztéshez is - ez a Vibrance, a Grayscale és a Photo Filter. Ezek a szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkal dolgozol, akár importálod, akár exportálod őket. A Corel PHOTO-PAINT X7 már több, mint féle 300 kamera RAW formátumot támogat.

 

Jobb hatásfokkal készíthetsz web grafikákat és animációkat az új optimalizált filterek segítségével.

Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook