Áttekintés Újdonságok

Alkalmazáson belüli keresés

 


Gyorsan kereshet Photoshop-eszközöket, paneleket, menüket, Adobe Stock-kellékeket, súgótartalmakat és oktatóanyagokat az alkalmazáson belülről a keze ügyébe eső új keresőpanelen.

 

Továbbfejlesztett Tulajdonságok panel

A Tulajdonságok panel most a gyakori rétegek mellett a dokumentumról is megjelenít információt, így könnyebb pontos módosításokat végezni.

 

Bemutatkozik a Typekit Marketplace

Mostantól a legnagyobb iparági szereplőktől vásárolhat betűtípusokat Photoshop-projektjeiben való felhasználásra. A Typekit saját betűtípus-szinkronizálási és webes technológiáival juttatja a Marketplace-betűtípusokat tetszőleges felhasználási helyükre.

 

Szorosabb integráció az Adobe XD-vel

Mostantól vágólapjára másolhatja az SVG-elemeket, így könnyedén beillesztheti a Photoshop tervezési kellékeit az Adobe XDalkalmazásba.

 

SVG-alapú színes betűtípusok támogatása

A rendszerén telepített bármely SVG-betűtípus elérhető a Photoshop Betűtípus menüjéből. Kitűnően használható rugalmas tervezéshez, hogy az SVG-betűtípusok támogatják a több szín és színátmenet alkalmazását, akár raszter akár vektor típusúak

 

Jobb általános teljesítmény

A Cseppfolyósítás eszköz gyorsításának és más teljesítménynövelő fejlesztésnek köszönhetően a Photoshop most hatékonyabban működik. 

 

Kezdőlépések – gyorsabban

 


A könnyen elérhető készletekkel és a közvetlenül a Fájl > Új menüből elérhető ingyenes Adobe Stock-sablonokkal repülőrajtot vehet projektje.

 

A Creative Cloud Libraries új lehetőségeiA Photoshop könyvtárai mostantól támogatják az Adobe Stock-sablonok használatát. Emellett a hivatkozásküldési funkció frissítése révén a megosztható nyilvános könyvtárak csak olvasási elérése is megosztható. Ha követ egy könyvtárat, az megjelenik a Könyvtár panelen, és automatikusan frissül.

 

És ez még nem minden

További újdonságok: A szemek függetlenül módosíthatók az Arcérzékeny cseppfolyósítás eszközben, a Betűtípus-illesztés jobban használható, és más újdonságok.

 

Átvehető sablonok, 3D-objektumok és keresés

Az Adobe Stock piactér mostantól tervezési sablonokat és 3D-objektumokat is tartalmaz, emellett húzással áthelyezheti a Könyvtár panelről a keresési találatokat közvetlenül a vásznára, és már használhatja is őket. Egy átvehető képre kattintva a jobb gombbal vizuális keresést végezhet hasonló képekre.

 

A Creative Cloud-kellékek továbbfejlesztései

A Creative Cloud szolgáltatásban tárolt összes kellék – köztük a Creative Cloud Libraries-könyvtárban lévő fájlok, a CC asztali alkalmazásokban és a mobilprojektekben készült kellékek – archiválható, visszaállítható és megtekinthetők verzióelőzményeik. 

 

 

 

 

 

Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook