Adobe Creative Cloud regisztrációs útmutató

Adobe_Creative_Cloud__1391091576.jpg

 

A megrendelés és az aktiválás folyamata*

 

A megrendelés után készítünk egy Meghívót, amit az Adobe rendszerén keresztül küldünkel Neked a rendelésben megadott e-mail címre.
FONTOS, hogy a megrendelésben olyane-mail címet adj meg, amelyet a jövőben az Adobe-fi ókodhoz használni fogsz. Ha már van ilyen Adobe ID-d, add meg az ahhoz kapcsolódó e-mail címet. A VIP (Value Incentive Plan)meghívó kézhez vétele után kattints az 1.-es pontban található “here” linkre. Ezzel elfogadod meghívónkat.

1__1391091487_n.jpg

A linkre kattintva a következő admin felületet fogod látni:

2__1391091585_n.jpg

Amennyiben rendelkezel már Adobe ID-val, jelentkezz be.

Amennyiben még nincs Adobe ID-d, kattints a “Create an Adobe ID” gombra.

A következő lépésekben az ID létrehozásában segítünk. Ez az ID lesz a “központi admin”amiből a csapatot (az összes céges licencet) lehet majd kezelni.

3__1391091592_n.jpg

A “Create an Adobe ID” gombra kattintva ezzel az admin felülettel találkozol. Amit meg kelladni: email cím, jelszó (jelszó megerősítés), keresztnév, vezetéknév, ország, születési dátum. Az alsó négyzetet kipipálva tudsz az Adobe-tól hírlevelet igényelni. Ha mindent kitöltöttél, kattints a “Create” gombra.A következő ablakban összesítve látod az előzőekben megadott adatokat. Ha minden stimmel akkor a kis négyzetet kipiálva fogadd el a szerződési feltételeket, melyeta “Terms & Conditions” linkre kattintva tudsz elolvasni.A regisztrációt az “Accept Terms & Conditions” gombal véglegesítheted.

4__1391091599_n.jpg

Ha minden rendben ment, akkor a következő üdvözlő képernyővel találkozol majd. Kattints az “Admin Console” gombra.

5__1391091611_n.jpg

Az következő ablakban az admin console-hoz tartozó szerződési feltételeket látod, melyet elfogadva, bejutsz a kezelőfelületre. (pipa, Accept)

6__1391091618_n.jpg

Az Admin Console kezelőfelülete:

Kattints a nagy kék “+” gombra (Add a Seat), hogy hozzáadd az általad most új vásárolt licencet. Ha több licencet vásároltál, akkor egyenként add hozzá mindet.

7__1391091627_n.jpg

7,5__1391091639_n.jpg

Add meg a terméket használó email címét, és a legördülő menüből válaszd ki amegrendelt Cloud-ot vagy Single App-ot. Kattints az “Invite User” gombra. Az ablakban megadhatod a terméket használó nevét, illetve egy személyes üzenetet írhatsz, amit majd megkap a meghívóhoz csatolva. Kattints a “Send Invite” gombra. (Ezt akkor is végig kell csináld, ha az admin és a felhasználó is te vagy!)

Fontos, hogy csak olyan terméket adj hozzá, amire a rendelést leadtad, ha nem vagy benne biztos hogy mit kell válassz, hívd ügyfélszolgálatunkat és segítünk!

9__1391091654_n.jpg11__1391091678_n.jpg

Az “Authorze additional seat” ablakban erősítsd meg a rendelést. A “PO number” a rendelés azonosító, amit a grafikaiszoftver.hu-ról érkezett visszaigazoló levélben találsz. A meghívó elküldése után megjelenik a meghívott fél, mellett egy “invitation pending”megjegyzéssel, ami azt jelenti, hogy még nem reagált a meghívásra.

10__1391091670_n.jpg

Ezek a lépések azért szükségesek, mert a Creative Cloud for Teams ezen az admin felületenkezeli a “csapat” összes licencét. Itt lehet majd hozzáadni új szoftvereket, munkatársat vagy módosítani a hozzáféréseket. Ezt az admint álltalában a rendszergazda, vagy IT szakemberkezeli (ha van ilyen).

A kiküldött meghívó:

Ha a meghívót olyan személynek küldöd, akinek nincs még Adobe ID-ja, akkor az emailben található linken a bejelentkező ablakban létre tud hozni egyet. Ha már van, akkor a“Már rendelkezem Adobe azonosítóval” linkre kattintva be tud lépni a kezelő felületre.A következő ablakban megadhatunk alternatív email címet, illetve a munkánkkal kapcsolatos adatokat. (opcionális, ha nem szeretnéd kattints a “kihagyás” gombra.)

13__1391091696_n.jpg14__1391091703_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés után a következő kezelőfelületet látod:

15__1391091719_n.jpg

Itt már csak a “My products” linkre kattintva le kell töltsd a kiválasztott szoftvereket, telepítsdés amennyiben a fizetés már megtörtént akkor az Adobe ID alapján ezt a “rendszer” már látja, így semmilyen további dolgod nincs. Amennyiben a szoftvert telepítetted még a rendelés véglegesítése és a kifizetése előtt, akkor addig a szoftverek 30napos próbaverzióban futnak. Amennyiben a fizetés a letöltéstől számított 30 napon belül nem érkezik be, akkor a szoftver nem fog elindulni.

A “központi adminba” belépve ekkor már majd a következő státuszt fogjuk látni a felhasználónál.

16__1391091733_n.jpg

A “központi admint” bármikor elérjük a www.adminconsole.adobe.com-on.

 

*A leírás feltételezi, hogy a Grafikaiszoftver.hu-n már az adott termékre a rendelés megtörtént, továbbiakban ezt a rendelést kell véglegesíteni az Adobe felé.


Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook