CorelDraw X8 Upgrade Akció

pillar

Kedves Vásárlónk!

 
Mindegy, hogy épp milyen verziójú CorelDRAW Graphics Suite szoftverrel rendelkezel, most mindenképp jól fogsz járni, ha frissítesz a legújabb CorelDRAW Graphics Suite X8-ra.
 

Ha régi CorelDRAW felhasználó vagy

  • Most kivételes lehetőségként CorelDRAW Graphics Suite X7, vagy annál régebbi verzióról is frissíthetsz a legújabb, CorelDRAW Graphics Suite X8-as szoftverre.
  • A frissítési ajánlat igénybe vételéhez rendelkezned kell CorelDRAW Graphics Suite X3, 12, 11, 10, 9, 8, 7, vagy ennél régebbi szoftvered dobozos, vagy örökös licensz adataival.
  • Az ajánlat nem vehető igénybe próbaverzióval, akadémiai, OEM, Home és Student, illetve Not-for-resale (NFR) verziókkal.

 

Ha új CorelDRAW felhasználó szeretnél lenni

  • Amennyiben nem rendelkezel CorelDRAW Graphics Suite valamelyik korábbi verziójával, szintén frissíthetesz kedvezményesen a legújabb  CorelDRAW Graphics Suite X8-as szoftverre, mindössze egy CorelDRAW Graphics Suite X6 Special Edition megvásárlásával.
 
 Miért jó a CorelDRAW Graphics Suite?

CorelDRAW Graphics Suite széria minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat. A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftvereivel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, webgrafikáról vagy animációk készítéséről.

A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban, ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

Miben jobb a CorelDRAW Graphics Suite X8 a korábbi verziókhoz képest?

- Új generációs felhasználói felület.

- Megújult képszerkesztő eszközök.

- 4K és Windows 10 támogatás.

 

Mindkét ajánlat 2016.december 31-ig érvényes!

Megosztom Ajánlom másnak is
Kosár
A kosár üres


Rendelés
Facebook